top of page

Roadtrip til USA


Sammen med familien har jeg været 14 dage i USA. Det skal være sagt med det samme: jeg umiddelbart ikke er den store USA-elsker. Jeg må dog sige, landet og befolkningen har overrasket mig positivt. Vi startede i Los Angeles (Santa Monica), hvor vi fejrede jul. Den ældste søn er stor fan af The Doors og ikke mindst Jim Morrison. Så miljøet omkring Venice Beach blev udforsket af flere omgange. Herefter lejede vi en bil og kørte til Grand Canyon i Arizona. Vi boede på et fint hotel, hvis restauant dog var helt elendig. Jeg fik det nok dårligste vegetarmad, jeg nogensinde har fået. Det var direkte ulækkert og decideret uspiseligt. Men dagen efter tog vi til G. C. Jeg var "blown away" over dette naturreservat. Der var minus 11 grader, og det havde vi ikke set komme, så vi måtte låne tøj af hinanden. Jeg fik taget de vildeste fotos, som jeg nu er ved at vælge ud til plakater. Herefter kørte vi til Hoover Dam og endte med 6 dage i Las Vegas for at fejre nytår. Et fuldstændig crazy sted........


Recent Posts
Archive
bottom of page